top of page

Sommarens stora nyhet för barn och ungdomar - TRI4FUN CUPEN 2022

Uppdaterat: 11 jan.


Nu lanserar vi årets nyhet inför sommaren, Tri4fun Cupen. Genom att delta på triathlonaktiviteter i sommar kan barn och ungdomar samla ihop poäng och i slutet av sommaren vinna fina priser.

Målet med cupen är att inspirera fler barn och unga att delta på flera tävlingar och Try Triathlon aktiviteter. Tri4fun cupen syftar till att primera deltagande i Triathlon aktiviteter för våra barn och ungdomar runt om i Sverige. Efter sommaren kommer fina priser skickas ut till de barn och ungdomar som varit med och samlat poäng på våra aktiviteter under sommaren. Tri4fun Cupen är riktad till alla barn och ungdomar samt alla sanktionerade barn- och ungdomstävlingar och Try Triathlon (prova på) aktiviteter.


På sommarens cupen aktiviteter kommer det hos arrangören finns en QR-kod. Genom att scanna QR-koden och fylla i uppgifterna i enkäten vid varje genomfört triathlontillfälle samlar man poäng i cupen. Varje triathlontillfälle ger 1 poäng, oavsett om det är en tävling eller TryTriathlon. Det krävs alltså ingen separat anmälan till cupen utan genom att scanna QR-koden på respektive aktivitet deltar man automatiskt i cupen och samlar poäng.


Håll utkik i Tri4fun kalendern efter aktiviteter inkluderade i Tri4fun Cupen nära dig i sommar. Kalendern uppdateras kontinuerligt med nya aktiviteter där barn och ungdomar enkelt kan samla sina poäng under sommaren. Cupen avslutas och sammanställs den 18 september 2022.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page