top of page

Ny närvaroregistrerings app; LOK

Lagom till att vi snart skall kicka igång vårens föreningsaktiviteter kommer nu en ny app för digital närvarorapportering . Appen skall göra det enklare för ledare att registrera närvaro för att rapportera in för lokalt aktivitetsstöd.


Den nya appens syfte är att ledare av LOK-aktiviteter kan registrera närvaro digitalt. Till skillnad mot den tidigare IdrottOnline-appen har den nya appen ingen utbildningsdel, utan fokuserar enbart på LOK-närvaroregistrering. Målet är att den nya appen ska vara enkel och tydlig. Funktionaliteten har ett mindre skop, men är tydligt fokuserad kring syftet för målgruppen samt mer användarvänlig och tekniskt stabil.


Huvudfunktionerna i den nya appen är:

  • Registrera närvaro på LOK-aktiviteter. Aktiviteter som är skapade på IdrottOnline web läses in av appen.

  • Enkelt se vilka aktiviteter som saknar närvaroregistrering

  • Skapa och redigera aktivitetstillfällen

  • Lägga till, redigera och ta bort deltagare/grupp på en aktivitet

  • Få notiser

  • Testa Demo-läget. Demo-läget kan användas för utbildningssyfte.


Du hittar appen "LOK-registrering" i AppStore eller Google Play butik


Just nu genomför många av Sveriges RF-SISU distrikt utbildning och genomgång av den nya appen. Kom i kontakt med ditt RF-SISU distrikt för vilka möjligheter som finns för din förening att lära sig mer om appen.Kom också ihåg!

Sista ansökningsdag för LOK-stöd för höstens aktiviteter är den 25 februari. Ansökan gör du på din förenings IdrottOnline-sida. Från den 1 juli 2020 är det obligatoriskt att samtliga LOK-stödsaktiviteter måste närvaroregistreras digitalt. Aktiviteterna och deltagarna måste finnas i IdrottOnline senast då ansökan ska skickas in, oavsett om man närvaroregistrerar direkt i IdrottOnline eller i något av de system som har inläsning till IdrottOnline. Det är bara är de aktiviteter som genomförts som ska tas med i ansökan.
Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page