top of page

Höstlovskalendern 2020 med Try Triathlon - tri4fun edition. Prova på triathlon - nära dig!


Här kan du vara med på höstlovsaktiviteten: Try Triathlon – tri4fun edition. Nu har vi ett härligt gäng föreningar färdiga runt om i landet för att bjuda in barn & ungdomar till vår höstlovsaktivitet.


Förening: IK Fyris Uppsala Triathlon

När: lördag 24/10 kl. 09:30 Var: Gamla Uppsala, Uppsala Kommun. Kontakt: Dean McGowan 0702488433


Vi kommer att erbjuda två distanser - en kort och en lång. 1km löpning, 4km cykling, 500m löpning 2km löpning, 6km cykling, 1km löpning


Är du mellan 6–16 och tycker om att springa, cykla och simma. Kom och prova på en mini-Duathlon, en gren då vi springer och cyklar.


Det finns en missuppfattning om triathlon att du behöver massor av dyr utrustning, det stämmer inte. Kom i dina vanliga träningskläder, ett par löparskor och valfri cykel. Enda kravet är cykelhjälm, det är obligatoriskt för alla.


Fokus för detta evenemang är att ha kul och rörelse. Vi har ingen tidtagning och om avstånden på banorna är lite för utmanande så anpassa efter behov, det går att korta. Det kommer att finnas lite snacks på plats och vi kommer att lotta ut några priser till alla som deltagit.


Använd knapparna "kommer" och "intresserad" för att hjälpa oss planera för detta evenemang och säkerställer att vi kan följa FHMs rekommendationer.


Förening: IFK Sala

När: tisdag 27/10 kl. 11.00 – 13.00 Var: Lärkans Sportfält, Sala Kommun Kontakt: Åke Lantz 0703740784


Alla barn och ungdomar med simkunnighet är välkomna att vara med Try Triathlon tillsammans med IFK Sala. Sträckorna som kommer genomföras är: 50m simning, ca 2km cykling och ca 800m löpning.

Sträckorna kan skifta beroende på ålder och tidigare erfarenheter, alla som kommer och deltar gör det på sin nivå.


Anmälan görs till: ifksala@outlook.com


Förening: Dalregementets IF

När: onsdag 28/10 kl. 09.00 – 12.00 Var: Lugnets simhall och friidrottshallen, Falun Kontakt: Jenny Nilsson


Går du i årskurs 7-9 och vill göra nåt roligt på höstlovet?! Varför inte testa på Triathlonträning i form av simning och löpning. Det kommer bli super häftigt. 


Anmälan: triathlon@dalregementetsif.se (senast den 25/10)


Förening: Väsby SS Triathlon

När: fredag 30/10 kl. 14:00 Var: Vilundabadet, Upplands Väsby Kontakt: Nikklas Jorme 0704691103


Vi kommer att erbjuda två distanser - en kort och en lång. 200m sim, 2,25km cykel, 800m löpning 400m sim, 4,5km cykel, 1600m löpning


Alla barn simmar i våtdräkt (finns att låna av klubben på plats) Efter simningen byter man om och samlas vid vallen bakom Vilundabadet där cyklingen startar. Cyklingen är ganska kuperad och vi rekommenderar MTB cykel eftersom det finns mycket löv och barr på cykelbanan vid denna årstid. Efter avslutad cykling växlar barnen till löpning som sker i direkt anslutning till cykling. Löpningen sker på löpbanan på vallen.


De barn som vill får gärna ha ett Halloween tema under cyklingen och löpningen, dock inga heltäckande ansiktsmasker som kan vara en säkerhetsrisk men gärna med ansiktsmålning.Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page