top of page

Häng med och kör Tri4fun på Arlandastad Duathlon 2022!

Uppdaterat: 11 jan.

Den 1 maj är det äntligen dags för Arlandastad Duathlon igen på Arlanda Testtrack utanför Stockholm. Väsby SS Triathlon står som arrangrörer och en stor satsning för tävlingen är deras Tri4fun klass på duathlondistansen.


Arlandastad Duathlon är det perfekta tillfället för att prova på sporten och testa duathlon på ett tryggt och roligt sätt. Alla cyklar och springer på sina egna förutsättningar i en festlig och peppande miljö - vilket betyder att alla kan vara med!


Aktiviteten körs på Arlanda Testtrack, en motorracingbana i Arlanda utanför Stockholm vilket betyder att hela loppet är på en avstängd inhängnad bana.


Tri4fun klassen erbjuder följande distanser:

Barn 9-15 år = 1,25 km, 4,5 km, 1,25 km (1:a löpning 1 varv, cykel 2 varv, 2:a löpning 1 varv)

Barn 6 + öppen klass = 0,7 km, 2,5 km, 0,7 km (1:a löpningen 1 varv, cykel 1 varv, 2:a löpningen 1 varv)


För att delta ska du vilja springa, cykla och springa. Du måste ha en cykel med fungerande bromsar och ha på dig en godkänd cykelhjälm under cyklingen. Arlandastad duathlon erbjuder en tävling för barn 6+ år. Föräldrar/vuxna får följa med med på tävlingsbanan. Banan kommer vara markerad.


Målet med loppet är självklart att ha roligt och deltagande premieras före resultat. Alla deltagande barn och unga får motta pris efter genomförandet.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page