top of page

Barn- och Ungdomstränarutbildningen ställer om


Våren och sommaren har minst sagt varit annorlunda och på grund av pågående pandemi har många av triathlon Sveriges aktiviteter varit tvungna att ställa in, eller ställa om. Den 3-4 oktober i år var det planerat att tränarutbildningen barn- och ungdomstränare 1 skulle genomförts. På grund av Covid-19 kommer denna utbildning tyvärr att behöva flyttas och planeras istället att genomföras under våren 2021.


Istället ställer vi nu om och kommer under hösten erbjuda att köra lokala utbildningar för tränare och aktiva på hemmaplan i er förening. Istället för att resa till utbildningen så kommer utbildningen till er i form av ett föreningsbesök där vi tillsammans sätter ihop en utbildningsagenda utefter era önskemål och behov. Exempel på utbildningsämnen kan vara ledarskap, träningslära, fysiologi, periodisering/träningsplanering eller föreningskunskap. Det finns också möjlighet att under utbildning fördjupa sig praktiskt i simning, cykel, löpning eller rörlighetsträning.


Låter detta intressant för dig och dina tränarkollegor i din förening? Eller är ni fler föreningar i samma region som vill gå ihop och köra en utbildning? Inga problem!


För mer information hör av er till Idrottskonsulent Lina här!
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page