top of page

Anmälan öppen till höstens inspirerande ledarkonferens!

Uppdaterat: 13 okt. 2020


UPPDATERAD! Du som ledare lägger mycket tid och kraft på att motivera och inspirera andra. De här dagarna är till för att fylla dig och ditt ledarkonto med aktuella ämnen, kunskap, inspiration, glädje, och nya idéer att ta med dig till föreningsträningen.


Den 14-15 november bjuder vi nu in till ledarkonferens på ett lite annorlunda sätt, nämligen digitalt. Syftet med helgen är att få ny kunskap och inspiration men också knyta kontakt och byta erfarenhet med andra förenings- och förbundstränare.


Tider:

Lördag 14/11 09:00-17:00

Söndag 15/11 09:00- ca 12:30


Pris: GRATIS!


Här anmäler du dig!


Sista anmälningsdag är den 30 oktober. Alla välkomna!


Tips! Anordna gärna egna lokala mötesplatser för att delta i konferensen tillsammans med dina tränarkollegor i samma förening. För tips eller stöd kring detta, hör gärna av er!


Tyvärr får vi ställa om ledarkonferensen 2020. Vi har sedan starten haft en plan A och en plan B i planeringen och med den utvecklingen som varit senaste veckorna med en ökning av Covid-19 fall i samhället är beslutet nu taget att gå på plan-B. Ledarkonferensen kommer i år genomföras digitalt precis som många andra aktiviteter inom idrotten och RF. Väldigt tråkigt såklart då vi hoppades på att kunna mötas, men med hjälp av det moderna samhället skall vi skapa en superbra digitalt möte. Vi kommer göra allt för att genomföra en högkvalitativ upplevelse med både praktiska och teoretiska inslag. Hoppas ni vill vara med! 


Vid frågor eller funderingar hör gärna av er till barn- och ungdomskonsulent Lina här!

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page