Hoppa till sidans innehåll

Youth TRI Camp | 20-27 juni 2017


 

Är du 15-17 år och gillar att simma, cykla eller springa? Nu har du chans att lära dig allt om triathlon under en intensivvecka i riktigt schysst miljö på Playitas. Lägret är fyllt med träning, aktiviteter och sol & bad tillsammans med nya kompisar. Haka på!


Sommaren 2017 arrangerar vi för andra året i rad Youth Tri Camp på Playitas, ett ungdomsläger med fokus på simning, cykel, löpning och massor av annat kul. Vi bor och håller till på sportanläggningen Playitas på Fuerteventura.

Träningen på lägret anpassas efter just din nivå så det går utmärkt att vara med oavsett om du är nybörjare eller erfaren triathlet. Ledare från Apollo och ungdomstränare från Svenska Triathlonförbundet tar väl hand om dig.

Under lägret provar vi tillsammans på de tre grenarna inom triathlon. Däremellan finns det tid för att bada, sola, slappa och umgås. På kvällarna blir det workshops, musik/sportquiz, hockeyspel och givetvis skönt häng i vår lounge. Vi börjar veckan med teambuildingaktiviteter för att lära känna varandra.


Vem kan delta?

Alla 15-17-åringar (födda 02-00) som kan simma 200 meter kan vara med. Triathlonträningen delas upp nivåvis för varje gren så att alla får träning anpassad till sin nivå. 

Nybörjare
Är du nyfiken på triathlon men har inte provat att träna eller tävla? Tränar du simning, cykel eller löpning idag, eller är du bara sugen på att testa? Då är du varmt välkommen på lägret.

Triathlet
Har du provat att tävla i triathlon eller tränar du i en förening idag? Vill du lära dig mer? På Youth TRI Camp får du hjälp av utbildade triathlontränare hjälper att vidareutvecklas.

 


Våra ledare

  • Träningsledare – Specialutbildade tränare från Svenska Triathlonförbundet.
  • Ungdomsledare – Förebilder som stöttar och håller uppsikt över ungdomarna. Finns alltid med vid sidan av under träningen.
  • Camp Director – Har ett övergripande ansvar över lägerdeltagare och ledare
  • Apollos reseledare – Apollo har alltid egen personal på plats med service dygnet runt. Representanter för Apollo möter upp på Arlanda, ser till att ungdomarna checkas in och svarar på föräldrarnas frågor. Vid ankomst till Fuerteventura finns reseledare på plats för att ta emot deltagarna. Vid avresa följer reseledarna med till flygplatsen.

Kajsa Andersson är en av träningsledarna och barn- och ungdomsansvarig på Svenska Triathlonförbundet. 


Har du frågor?

...eller vill veta mer om Youth TRI Camp? Välkommen att kontakta Kajsa Andersson: This is a mailto link eller 0708-10 16 35.Läs mer och boka här ››

Uppdaterad: 2017-01-30 16:04
Skribent: Therése Oskarsson
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsor
 

danske-invest-logo

 


Sponsorer 

apollo 


Playitas


 

   

 


Medlem i

etu_logo_4c JPG

Itu

SOK


Community

TriathlonSwedenwidht468-3

 


  Följ oss!
Följ @tri4funsweden #tri4fun

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-726 61 86
E-post: This is a mailto link

Se all info